Upravljanje kvalitetom

Težnja k izvrsnosti i želja da kupcima omogućimo najbolje proizvode potaknula nas je na podizanje procesa kontrole kvalitete u našoj proizvodnji na što višu razinu. Zato uvodimo međunarodno priznati IFS – sigurnosnu normu koja osigurava visoku razinu transparentnosti cijelog lanca u procesu proizvodnje hrane.

Implementacijom ovog certifikata u naš sustav proizvodnje jamčimo vrhunsku kvalitetu proizvoda i maksimalnu sigurnost za zdravlje, a čime zadovoljavamo visoka očekivanja kupaca. 

Pored HACCP certifikata na našem uzgajalištu, planiramo daljnje uvođenje svjetskih standarda u sustavu kontrole kvalitete i zdravstvene sigurnosti naših proizvoda i okoliša. Uskoro planiramo uvođenje GLOBAL G.A.P. certifikata na našim uzgajalištu, čime ćemo potvrditi izvrsnost naše uzgojene bijele ribe i prerađevina.
 
1543931418_logo_haccp.png
1543931418_logo_ifs.png
1543931418_logo_ifs.png
HACCP (Hazard Analysis Critical Control Points – Analiza opasnosti i kritične kontrolne točke) - predstavlja integrirani sustav kontrole sigurnosti hrane u svim fazama procesa njene proizvodnje i distribucije. Zasniva se na preventivnom pristupu, što doprinosi smanjenju rizika po zravlje stanovništva.

Prema HACCP planu, a zbog osiguranja kvalitete proizvoda te brige za sigurnost hrane, osobito se pazi na higijenske uvjete u procesu proizvodnje i kod samih radnika - na svakoj liniji (za pojedine kategorije proizvoda) uzimaju se brisevi (površine, oprema, ljudi) od strane ovlaštene institucije: mikrobiološka ispravnost.

IFS Food (International Featured Standard) - osigurava visoku razinu transparentnosti cjelokupnog lanca isporuke robe tj. prometa hrane.