Težnja k izvrsnosti i želja da kupcima omogućimo najbolje proizvode potaknula nas je na podizanje procesa kontrole kvalitete u našoj proizvodnji na što višu razinu. Zato uvodimo međunarodno priznati IFS – sigurnosnu normu koja osigurava visoku razinu transparentnosti cijelog lanca u procesu proizvodnje hrane.
Implementacijom ovog certifikata u naš sustav proizvodnje jamčimo vrhunsku kvalitetu proizvoda i maksimalnu sigurnost za zdravlje, a čime zadovoljavamo visoka očekivanja kupaca.
Pored HACCP certifikata na našem uzgajalištu, planiramo daljnje uvođenje svjetskih standarda u sustavu kontrole kvalitete i zdravstvene sigurnosti naših proizvoda i okoliša. Uskoro planiramo uvođenje GLOBAL G.A.P. certifikata na našim uzgajalištu, čime ćemo potvrditi izvrsnost naše uzgojene bijele ribe i prerađevina.
HACCP (Hazard Analysis Critical Control Points – Analiza opasnosti i kritične kontrolne točke) - predstavlja integrirani sustav kontrole sigurnosti hrane u svim fazama procesa njene proizvodnje i distribucije. Zasniva se na preventivnom pristupu, što doprinosi smanjenju rizika po zravlje stanovništva.
Prema HACCP planu, a zbog osiguranja kvalitete proizvoda te brige za sigurnost hrane, osobito se pazi na higijenske uvjete u procesu proizvodnje i kod samih radnika - na svakoj liniji (za pojedine kategorije proizvoda) uzimaju se brisevi (površine, oprema, ljudi) od strane ovlaštene institucije: mikrobiološka ispravnost.
IFS Food (International Featured Standard) - osigurava visoku razinu transparentnosti cjelokupnog lanca isporuke robe tj. prometa hrane.
Implementacijom ovog certifikata u naš sustav proizvodnje jamčimo vrhunsku kvalitetu proizvoda i maksimalnu sigurnost za zdravlje, a čime zadovoljavamo visoka očekivanja kupaca.
Pored HACCP certifikata na našem uzgajalištu, planiramo daljnje uvođenje svjetskih standarda u sustavu kontrole kvalitete i zdravstvene sigurnosti naših proizvoda i okoliša. Uskoro planiramo uvođenje GLOBAL G.A.P. certifikata na našim uzgajalištu, čime ćemo potvrditi izvrsnost naše uzgojene bijele ribe i prerađevina.
HACCP (Hazard Analysis Critical Control Points – Analiza opasnosti i kritične kontrolne točke) - predstavlja integrirani sustav kontrole sigurnosti hrane u svim fazama procesa njene proizvodnje i distribucije. Zasniva se na preventivnom pristupu, što doprinosi smanjenju rizika po zravlje stanovništva.
Prema HACCP planu, a zbog osiguranja kvalitete proizvoda te brige za sigurnost hrane, osobito se pazi na higijenske uvjete u procesu proizvodnje i kod samih radnika - na svakoj liniji (za pojedine kategorije proizvoda) uzimaju se brisevi (površine, oprema, ljudi) od strane ovlaštene institucije: mikrobiološka ispravnost.
IFS Food (International Featured Standard) - osigurava visoku razinu transparentnosti cjelokupnog lanca isporuke robe tj. prometa hrane.
Ova stranica koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti te anonimizirane statistike pristupa. Nastavkom pregleda web stranice slažete se sa korištenjem kolačića. Klikom na “Slažem se” pristajete na upotrebu kolačića.