Prodaja i Logistika


Pored našeg dugogodišnjeg iskustva u HORECA kanalu prodaje gdje smo prepoznati po kvalitetnom asortimanu smrznute ribe i povrća, na tržištu smo pozicionirani sa vrhunskom svježom oradom i brancinom iz uzgoja pod brandom ROYAL ADRIATIC.

Svježu ribu iz našeg uzgajališta, proizvode prerade, sitnu plavu jadransku ribu iz ulova kao i zamrznutu ribu i povrće plasiramo na domaće i inozemno tržište.

Osim u Hrvatsku kao glavno tržište, tvrtka je izvozno orjentirana te veliki dio svoje proizvodnje kao i otkupne sitne plave ribe plasiramo na europsko tržište. Trenutno smo prisutni na području Italije, Slovenije, Njemačke, Francuske, Švicarske i Austrije s tendencijom daljnjeg širenja.

Naši skladišni kapaciteti iznose 1500 paletnih mjesta zamrznute ribe i proizvoda te 150 paletnih mjesta za svježu ribu i proizvode prerade. Opremljeni su najmodernijom tehnologijom zahvaljujući kojoj možemo očuvati svježinu sirovine i vrhunsku kvalitetu proizvoda.

Trenutno raspolažemo s više od tridesetak vozila kojima distribuiramo našu robu. Vlastiti vozni park omogućuje nam da naše proizvode isporučujemo kupcima u roku od 24 do 48 sati.